Instrucțiuni de depozitare, folosire și întreținere

Întrebări frecvente

Ce este Surfapore C?

Surfapore C este o solutie nanotehnologica 100% pe baza de apa, neavand in compozitia sa elemente chimice precum siliconul sau alte elemente chimice bicomponente. Este destinat suprafetelor din piatra naturala poroasa sau produse pe baza de ciment,zidarie,tencuieli etc. Nu formeaza pelicula,nu modifica aspectul suprafetelor pe care este aplicat. Lasa suprafetele sa respire din interior ub forma de vapori,blocand apa din exterior. Dureaza mai mult in timp ca alti impermeabilizanti chimici nemodificandu-si aspectul deoarece este foarte rezistent la UV (de 3 ori mai mult ca orice alt impermeabilizant). Previne eflorescenta deoarece controleaza uscarea din interior. Diminueaza presiunea negativa si previne craparea.


Cum se aplica?

Suprafetele trebuie sa fie curate si uscate.Temperatura minima de aplicare este de 5 grade celsius.Se aplica cu pensula,trafaletul sau prin pulverizare.Nu se dilueaza cu apa. Se agita inainte de fiecare turnare din recipient in vasul de aplicare.


Ce putere de acoperire are?

In functie de suprafata pe care este aplicat 1L de SurfaPore C acopera 8-10 mp.


In cate straturi se aplica?

In mod normal este nevoie de un singur strat. Daca nu suntem foarte siguri ca am aplicat pe intreaga suprafata, putem aplica un al doilea strat dupa ce primul s-a uscat dar nu mai tarziu de 3 ore de la primul strat.


In cat timp se obtine protectia maxima?

Protectia maxima este obtinuta la 24 de ore de la aplicare. Este recomandat sa consultam prognoza meteo pentru a evita ploile in acest rastimp.


Afecteaza suprafata?

Nu,Surfapore C nu modifica culoarea si nu produce pelicula la suprafata.


Cum se pastreaza?

A se feri de inghet. Temperatura minima de pastrare este 5 grade celsius.


u ce intretin suprafata dupa impermeabilizare?

Produsele pentru curatat cu PH mare sau acide,pot rupe lantul molecular al SurfaPore C. Pentru intretinere dupa impermeabilizare recomandam Desalin Lime, un produs special conceput pentru curatarea si intretinerea suprafetelor impermeabilizate cu SurfaPore C.