Instrucțiuni de depozitare, folosire și întreținere

Întrebări frecvente

Ce este Surfapore M?

Surfapore M este un produs nanotehnologic pe baza de apa destinat suprafetelor din marmura, granit piatra naturala, ciment si produse pe baza de ciment. Eficient impotriva patrunderii apei si a grasimilor, cu rezistenta pana la 350 de grade. Nu are culoare, nu formeaza pelicula. Protectie de durata si rezistenta ridicata la UV (de 3 ori mai mult ca orice alt impermeabilizant).


Cum se aplica?

Suprafetele trebuie sa fie curate si uscate. Temperatura minima de aplicare este de 5 grade celsius. Se aplica cu pensula, trafaletul sau prin pulverizare. Nu se dilueaza cu apa. Se agita inainte de fiecare
turnare din recipient in vasul de aplicare.


Ce putere de acoperire are?

In functie de suprafata pe care este aplicat 1L de SurfaPore M acopera 8-10 mp.


In cate straturi se aplica?

In mod normal este nevoie de un singur strat. Daca nu suntem foarte siguri ca am aplicat pe intreaga suprafata, putem aplica un al doilea strat dupa ce primul s-a uscat dar nu mai tarziu de 3 ore de la primul strat. Pe suprafetele lucioase se sterge surplusul in max. 15 min dupa aplicare.


In cat timp se obtine protectia maxima?

Protectia maxima la apa este obtinuta la 24 de ore de la aplicare. Este recomandat sa consultam prognoza meteo pentru a evita ploile in acest rastimp. Protectia impotriva uleiurilor si grasimilor se obtine dupa 7 zile de la aplicare.


Afecteaza suprafata?

Nu, Surfapore M nu modifica culoarea si nu produce pelicula la suprafata.


Cum se pastreaza?

A se feri de inghet. Temperatura minima de pastrare este 5 grade celsius.


Cu ce intretin suprafata dupa impermeabilizare?

Produsele pentru curatat cu PH mare sau acide, pot rupe lantul molecular al SurfaPore M. Pentru intretinere dupa impermeabilizare recomandam Desalin Lime, un produs special conceput pentru curatarea si intretinerea suprafetelor impermeabilizate cu SurfaPore M.